*

  1. Ha a létező legdrágább, Next XL díjcsomagod van (havi 20 rongy, esetleg 16, ha van másik előfizetésed is a Telekomnál),
  2. akkor is csak a beszédre és SMS-ekre vonatkozik a korlátlanság,
  3. egyébként 300 MB-nyi adatkeretet forgalmazhatsz le havonta az EU-n belül, akkor is, ha belföldön egyébként 3 gigád van,
  4. ha Next M díjcsomagod van (ez mellesleg havi tíz rongyba kerül), akkor havi 590 forintért kapod meg ugyanezt, egy év hűséggel,
  5. egyébként 9990 forintot perkálhatsz (!) egyszeri igénybe vétel esetén,
  6. BlackBerry adatra természetesen nem vonatkozik,
  7. viszont 4G-n nyomathatod a nyártól legalább 30 partnerhálózaton.

És akkor jöjjön a sajtóközlemény, vágatlan verzióban:

2015 május 4.

 

Díjmentes hívások nemcsak hazai irányba: itt az új roaming ajánlat a Telekomtól!

 

A Telekom új roamingkedvezményeket vezet be:

díjmentes hívások az EU-ból nemcsak hazai irányba, hanem azon külföldi országba is, ahol éppen tartózkodunk!

 

A Telekom 2015. május 1-jétől új roaming-kedvezményeket és -ajánlatokat vezet be, hogy az EU zónán belül* külföldi utazás esetén is biztosítsa ügyfelei számára a gondtalan telefonálást és internetezést.

A lakossági ügyfelek számára kínált legnagyobb Next XL (és Next XL Aranytárskártya) korlátlan belföldi beszélgetést kínáló díjcsomag mellé díjmentesen választható EU Plusz roaming kedvezmény díjmentes roaming telefonálást (hívásindítást és fogadást) és üzenetküldést biztosít mind a hazai, mind pedig azon EU országok* hívószámainak irányába, ahol az ügyfél éppen tartózkodik, roamingol, mindezt hűségidő vállalása nélkül.

A szintén lakossági Next M, Next M Aranytárskártya és Music M korlátlan díjcsomagokhoz  hűségidő vállalása mellett alacsony havidíjért választható hazai irányba és az adott ország hálózatára nézve korlátlan telefonálást és üzenetküldési lehetőséget kínáló roaming csomag. Mindkét verzió tartalmaz az EU-ban* díjmentesen leforgalmazható meghatározott adatmennyiséget is.

De a legkisebb, hálózaton belül korlátlan díjcsomagok (Next S, Next S Aranytárskártya és Music S) használói is élvezhetik az új kedvezményeket, hisz azokhoz is igényelhető egy új, hétnapos, kedvező árú roaming csomag, az „EU 100 roaming” opció, fix mennyiségű lebeszélhető perccel és adattal.

A Telekom a kis- és középvállalati ügyfelei számára is kínál kedvezőbb roaming megoldásokat 2015. május 1-jétől, mégpedig az új, díjmentes roamingot tartalmazó Next Business M EU és a Next Business XL EU díjcsomagokkal. Az említett díjcsomagokra előfizető ügyfelek díjmentesen indíthatnak hívást és SMS-ezhetnek mind belföldről belföldi irányba, mind az EU országokból* Magyarországra és a roamingolás helye szerinti ország hálózataiba. Mindkét csomag tartalmaz belföldön és az EU zónában is leforgalmazható fix adatmennyiséget. További kis és középvállalati ügyfeleket célzó újdonság az Üzleti Netbővítő opció, amely a Next Business díjcsomagok mellé az EU zónán belül, valamint belföldön is felhasználható plusz adatmennyiséget biztosít.

A Telekom a nagyvállalati ügyfelei részére továbbra is egyedi megállapodások keretén belül nyújt kedvezményes roaming szolgáltatásokat.

 

Az új, szabad roamingolást lehetővé tévő lakossági és üzleti ajánlatok mellett a Telekom ügyfeleinek a villámgyors 4G mobilinternet előnyeiről külföldön sem kell lemondaniuk, mivel a szolgáltató 2015 folyamán 30 fölé bővíti 4G roaming partnereinek számát.

Címkék: telekom
süti beállítások módosítása