Május második felétől a magyarországi hivatalos értékesítési csatornákon keresztül is hozzáférhetővé válik a BlackBerry legújabb, elérhető árú okostelefonja, a BlackBerry Leap, mely hosszú idő óta az első, teljes érintőkijelzős modellje a kanadai gyártónak. A készülék így rövidesen* kapható lesz a BerryBoltban is, két év gyártói jótállással, gyárilag szolgáltatófüggetlenül, bruttó 89990 forintos fogyasztói áron, országszerte ingyenes szállítással.

leap_grey_front.jpg

A teljes érintőkijelzős BlackBerry Leap leginkább azok számára lehet jó vétel, akik egy elérhető, modern kialakítású okostelefonra vágynak, és ragaszkodnak a tradicionális BlackBerry-értékekhez, vagyis a világ legfejlettebb üzenetkezelő rendszeréhez és a legbiztonságosabb, legstabilabb mobil platformhoz. Az 5 hüvelykes HD-kijelzővel ellátott, 16 GB memóriával és 8 megapixeles kamerával szerelt 4G-képes okostelefon egész nap hatékony társad maradhat, köszönhetően a nagy kapacitású, 2800 mAh-s akkumulátornak.

A BlackBerry Leap mellé eredeti, gyári tartozékok teljes választékát találod meg már most raktáron a BerryBoltban -- legyen szó bőrtokról, kijelzővédő fóliáról vagy éppen extra töltőről. 

Ráadásul ha most elsők közt rendeled meg a telefont, meglepetés ajándékot** kapsz a készülék mellé! 

BlackBerry Leap részletek és vásárlás.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

*A termék tényleges elérhetősége a BlackBerry beszállító partnerénél hozzáférhető készlet függvénye.

**Ajándékot az első 10 megrendelőnek küldünk.

süti beállítások módosítása