Vannak, akik minden örömüket a személyes kapcsolattartásban lelik és lelkesen mennek a postára meg a telkócégekhez sárga csekkel és mindenféle ügyes-bajos dolgokkal, ha éppen nincs jobb dolguk és úgy hozza a sors. A telkócégeknek ez az időtöltés sajnos elég sok pénzbe kerül, hiszen boltokat kell fenntartani, ahová embereket kell ültetni, akiket időről-időre tovább kell képezni és pszichológushoz kell küldeni, hogy ne váljanak rövid távon dühöngő őrültekké. Logikus tehát, hogy amelyik szolgáltató csak teheti, az online vagy telefonos ügyfélszolgálatok felé próbálja terelgetni a népet, vagy azzal, hogy a személyes ügyintézést keményen megvámolja, vagy azzal, hogy kényelmesebbé teszi az online-t.

Ezt tette most a Magyar Telekom, mely Telekom fiók néven egykapus online ügyfélkezelő rendszert vezetett be weboldalán. Ez leginkább az online ügyfélszolgálatra való bejelentkezést teszi egyszerűbbé, különösen akkor, ha valaki több előfizetést is jegyez a nevén (például a családfő). Aztán az online ügyfélszolgálaton keresztül lehet kényelmesen számlát fizetni, meg szolgáltatásokat módosítani, már persze ha az adott szolgáltatás esetében ezt éppen hagyja a Telekom vadiúj, ám még mindig több sebből vérző rendszere (BlackBerry-szolgáltatásoknál például nem hagyja).

telekom_fiok.jpg

A Telekom fiókkal egyébként nem csak a mobil előfizetéseket lehet kezelni, hanem a vezetékeseket is, így ha valaki mindent egy lapra alapon kizárólag a Telekomnál játszik ügyfelesdit, mostantól mindent egy helyen intézhet. Alant a sajtóközlemény az új szolgáltatásról:

EGYSZERŰ ONLINE ÜGYINTÉZÉS: TELEKOM FIÓK!

 

Lényegesen egyszerűbbé válik az előfizetések kezelése és az online ügyfélszolgálat igénybevétele a Telekom mobil, otthoni, valamint üzleti előfizetéssel rendelkező ügyfelei részére.

 

Ezentúl nem kell fejben tartani különböző meglévő szolgáltatásaink azonosítószámait és jelszavait. A Telekom fiók létrehozása után elég email címünket, vagy Facebook fiókunkat és azok jelszavait használni ahhoz, hogy online intézhessük telekomos ügyeinket, és ha nem szeretnénk, ki sem kell lépnünk belőle.

Ráadásul az áttekinthető felületű, mobileszközökre is optimalizált, egykapus belépést biztosító Telekom fiókhoz tetszőleges számú előfizetés kapcsolható: így egyszerre kezelhetjük saját és családtagjaink otthoni és mobil előfizetéseit, valamint az üzleti előfizetéseket.

A Telekom fiók hatékony megoldást kínál arra az esetekre, ha például nagyobb adatcsomagot szeretnénk, készülékbiztosítást kötnénk, megnéznénk, mennyit netezett a gyermekünk, vagy befizetnénk a telekomos számláinkat. A különböző azonosítókat pedig nyugodtan elfelejthetjük: egy egyszerű belépéssel az összes Telekom fiókhoz rendelt előfizetésünket elérjük.

A Telekom fiókot könnyű létrehozni: egy meglévő előfizetés kapcsán az online ügyfélszolgálaton keresztül, vagy akár abba be sem lépve is ki lehet alakítani, és azt követően, jelszó megadásával kapcsolhatjuk hozzá a különböző előfizetéseket.

A Telekom fiók használata a KKV és a nagyvállalati ügyfeleknek is egyaránt lehetséges, a fiók a belépést biztosítja, miközben az üzleti online ügyfélszolgálat felület működése és funkciói változatlanok maradnak.

További információ a www.telekom.hu/tajekoztatok/telekomfiok oldalon vagy ebben a kisfilmben található.

süti beállítások módosítása