Én most már esküszöm, nem értek semmit, akkora a kavarás a gyanús külsejű BlackBerry Passport-változat körül, melyről az utóbbi hetekben több kiszivárgott kép és információmorzsa is napvilágot látott. Korábban úgy volt, hogy a fém burkolatú telefon házon belül az Oslo nevet kapta, aztán meg inkább lehet, hogy Dallasnak hívják, most a Berryreview most meg egyenesen azt állítja, hogy a kiszivárgott képeken nem más szerepel, mint a Porsche Design dizájncéggel közösen tervezett új BlackBerry. Amit egyébként korábban Keian néven emlegettek. Na erre varrjál gombot!

oslo1_small.jpg

A Keian-ról először a Mobile World Congress tájékán lehetett hallani, annyi derült ki a készülékről félhivatalosan, hogy ez lesz Passport PorscheBerry-változata, azaz sorban a negyedik olyan BlackBerry, melyet az osztrák dizájnerek terveztek. A fémes testű Passportról eddig kiszivárgott képek alapján a személyleírás akár illik is az elkövetőre, bár az Oslo/Dallas/Keian (?) fotókról feltűnően hiányzik a Porsche Design logó - ennek oka a Berryreview szerint az lehet, hogy a képek egy korai prototípusról készültek. 

Volt már szerencsénk ilyen korai prototípus-fotóhoz amúgy korábban is, ha emlékeztek, azon sem volt Porsche Design felirat, konkrétan az első PorscheBerryről 2011-ben ez a kép szivárgott ki először:

porsche_blackberry.jpg

A sors fintora egyébként, hogy többen úgy képzelték, hogy az Oslo egy olcsóbb Passport-változat lehet majd, erre meg tessék: lehet, hogy háromszor, vagy akár négyszer annyiba fog kerülni, mint az eredeti. Ezek még sosem hallottak a REZSICSÖKKENTÉSRŐL?

Via Berryreview.

süti beállítások módosítása