Olaszország kétségtelenül sok mindenben megelőz minket, mint például Ferrari-gyártásban, az egy főre jutó robogók számában és az egy országra jutó Monica Belluccik számában (a fociról már nem is beszélve), de vannak azért olyan versenyszámok, amikben mi visszük a prímet. Mert ugyan tegnap több helyen is olvastam, hogy mekkora királyság, hogy Itáliában már előrendelhető a kék Classic (Azzurri, érted?), de nekem meg már itt is van a kezemben egy, tessék:

kek_classic_doboz.jpg

A doboz egyben arról is tanúskodik, hogy a kék színű Classic gyártása olyannyira nem rég kezdődött, hogy ez a példány itt konkrétan múlt hét elején (egész pontosan hétfőn) jött le a gyártósorról a messzi Kínában, most pedig már itt van a markomban, érzem is, hogy szinte még meleg.

Ha te is szeretnéd a kezedben tartani a telefont, nézz el a BerryBoltba, itt mindjárt le is adhatod a rendelésed rá, és ha elég gyors vagy, akár már jövő hétfőn nálad lehet -- egy akkor még csak kéthetes -- kék BlackBerry Classic. Tehát mégegyszer: ez nem előrendelés, a telefon raktáron van (nem csak egy, természetesen)!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása