Mesut Özilt valószínűleg keveseknek kell bemutatnom, ha láttál már világ- vagy európa-bajnoki futball tétmeccset a német válogatottal, vagy követed az angol első osztályban szereplő sztárcsapatok mérkőzéseit, szinte biztosan ugrottál már fel a fotelből/sörpadról a török származású középpályás-csatár egy-egy jól eltalált labdaérintését követően. 

Özil jelenleg az Arsenal játékosaként tengeti életét (mint az közismert), a messzi Szingapúrban töltött látogatása során pedig küldött nekünk néhány felvételt is magáról, íme:

ozil.jpg

A képről két dolog látszik: egyrészt Szingapúr még mindig lélegzetelállító, másrészt pedig a német világbajnoki válogatott tagja elég jó ízléssel választ magának okostelefont. Özil a vörös színű Passportjával azért nem az egyetlen német klasszis, aki a BlackBerry mellett voksolt, ott van például Nico Rosberg F1-es pilóta is, aki egyébként úgy hírlik szintén szereti rúgni a bőrt.

Más kérdés, hogy Özil alighanem elég gyorsan kicselezné a német autóversenyzőt a pályán - már ha az a pálya nem történetesen éppen a Hungaroring.

Via Twitter.

süti beállítások módosítása