KIFUTOTT AKCIÓ!

Sokan közületek bizonyára jól tudják, hogy a BlackBerry hogyan kötődik a Formula 1 világához: a gyártó a Mercedes AMG Petronas csapat egyik legfontosabb szponzora, illetve kommunikációs megoldásszállítója. Ez által természetesen a BerryBlog és a BerryBolt is kapcsolatba kerül időről-időre a száguldó cirkusszal, rendszeresen szerepel itt Lewis Hamilton, Nico Rosberg vagy éppen Toto Wolff, illetve a tavalyi - sorrendben 29. - Magyar Nagydíjon egy kuponakcióval is készült a BerryBolt. És ez idén sem lesz másként.

ham_2013_hungaroring.jpg

Lehet, hogy nem mindig hozza a legizgalmasabb küzdelmet, de a a Gödöllői-dombságban elterülő versenypálya ennek ellenére mégis harmincadik alkalommal látja vendégül a csapatokat, versenyzőket és a több tíz-, illetve százezer nézőt a helyszínen. Ennyi F1-es versenyt egyhuzamban a jelenleg is a naptárban lévő pályák közül csak kettő, Monaco és Monza láthatott vendégül, ez tehát nem kis teljesítmény, amit mindenképpen meg kell ünnepelni: A 30. Magyar Nagydíj tiszteletére a BerryBolt legújabb kuponakciójában 

30 százalék kedvezményt biztosít minden, eredeti, gyári BlackBerry-tartozék árából*, ha beírod a "HUNGARORING30" kuponkódot (idézőjelek nélkül, csupa nagybetűvel) a vásárlásnál a kuponmezőbe, majd ráböksz a mentés gombra.

Ám jobb lesz, ha te is villámgyorsan döntesz, pont mint a pilóták, hiszen a kuponkedvezményt csak a verseny napján, azaz 2015. 07. 26-án, a rajt pillanatától, 14:00-tól két órán keresztül, azaz 16:00-ig veheted igénybe. Ezen időkereten túl - versenyzői szakkifejezéssel élve - mindenki limitidőn kívül kerül és automatikusan diszkvalifikálódik. 

*A kuponkód kizárólag gyári, BlackBerry márkájú kiegészítőkre vehető igénybe (az akcióban nem vesznek részt a PDair, StilGut, TYLT, Kingston, Jabra, Case-Mate, uUnique London, xPRO, Delock és StarTech márkájú termékek), illetve nem használható fel BlackBerry telefonok vásárlására, valamint a szállítási költségek csökkentésére. A kupon kizárólag 2015. 07. 26-án 14:00-tól 16:00-ig érvényes, közép-európai időzóna szerint. A kuponkód kizárólag háztartásban használatos mennyiségű termékre váltható be.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása