Tökéletes menetrendszerűség jellemzi a BlackBerry idén érkező új csúcskészülékének, az egyelőre csak Venice kódnéven emlegetett csúszkamobilnak a megjelenését, illetve magát a megjelenés előtti időszakot. A sok-sok render és blurrycam után most már a szokásos vietnami forrásoknak hála nagyfelbontású fotókon is látszik az idei év alighanem legkülönösebb okostelefonja, mely vélhetően heteken, de az is lehet, hogy már napokon belül bemutatkozik teljes valódiságában. 

Az újabb képeken kitűnően látszik a billentyűzet, a lekerekített kijelző, a hátlap textúrája a kamera betéttel, illetve két, eddig nem látott elem: a SIM és SD-kártya foglalat, melyet a mobil tetején helyeztek el a tervezők. Meg az is jól látszik a prototípuson, hogy Android fut rajta, ami megerősíti azokat a korábbi pletykákat, melyek szerint a BlackBerry androidos mobilt készül piacra dobni. Némi csavarral, hiszen a vásárlónak minden előzetes jel szerint a vásárlást követően is lesz majd választása, hogy milyen operációs rendszerrel szeretné használni a készüléket, BlackBerry 10-zel, vagy Androiddal.

A magam részéről nem tudok túl sokat hozzátenni a fenti képekhez, úgy emlékszem viszont, hogy a Passportról látott első, nagyfelbontású fotók távolról sem voltak ennyire meggyőzők, mint ezek (más kérdés, hogy a végeredmény aztán felülmúlta a várakozásaimat). Szóval nem kizárt, hogy komoly meglepetés érik Waterlooban.

Persze aztán lehet, hogy a képen látható modell nem végleges külsejű prototípus (ez egyébként a Passportnál is így volt eleinte), de valószínű a Venice végleges formája ha el is tér majd a képen látottaktól, csak minimális mértékben.

Via Techrum, Tinhte.

Címkék: venice leak
süti beállítások módosítása