Ezennel ünnepélyesen meghirdetem a STOP VIBER! mozgalmat. Még képet is loptam hozzá, tessék (csatlakozni alul tudsz a szavazatoddal):

stop_viber_1.jpg

Ennél az alkalmazásnak nevezett bitromhalmaznál ugyanis minden jobb. És most senkit nem akarok hittéríteni: ne BBM-ezzetek, ha nem akartok, vagy nincs BBM-en egyetlen ismerősötök sem (bár azért igazán megér egy próbát, hozzáteszem halkan), de a Vibernél tényleg van annyiféle jobbnál-jobb üzenetküldő platform. Használjátok inkább a Whatsappet, vagy a Skype-ot, chateljetek Facebook Messengerrel vagy Hangouts-szal (jó tudom, ezek nincsenek BlackBerryre hivatalosan, de alternatívát még találhattok).

Esküszöm, a Viber BB10-es verziója (már ha lehet ennek nevezni) az egyik legnagyobb csapás, ami a platformot érte a fennállása óta. A BlackBerry 10 legkártékonyabb vírusa, melyet önként és dalolva telepítenek a felhasználók és amelytől a mobilok pillanatok alatt lemerülhetnek, felforrósodhatnak és mindenféle parajelenséget kezdenek el produkálni.

És most nem túlzok és nem rémisztgetek senkit, ezekkel a panaszokkal számtalan alkalommal fordultak már hozzám, a Viber kikukázása pedig szinte minden esetben megoldotta a problémát. Nem árt még ehhez tudni, hogy a legkárosabb alkalmazásfajta mind közül egyébként a hekkelt Viber: A  YouTube-on számos videót találni, hogyan tudod feltolni a Classicodra vagy a Q10-edre. Ilyenkor azért elgondolkodom rajta, hogy vajon mit gondoltak a készítők, miért nem támogatott ezeken a telefonokon ez az app?  Ha jót akartok, ezeket a videókat végképp felejtsétek el!

Ráadásul még csak nem is BlackBerry-specifikus ez a probléma, ahogy hallom, a Viber Androidon és iOS-en majdhogynem ugyanennyire fos, kicsit zavar is a tudattalan érzés, hogy akkor mégis mi a fenétől válhatott ennyire népszerűvé bizonyos régiókban, országokban (így kis hazánkban is). Úgyhogy kérlek-kérlek-kérlek a telefonotok mellett legyetek igényesek arra is, hogy mit raktok fel rá, és meglátjátok, hogy a világ egyből egy szebb és boldogabb hely lesz.

Címkék: rant chat viber bb10

süti beállítások módosítása