Nagyon-nagyon közel van most már a BlackBerry új csúszkatelefonjának, az Androidot futtató Venice-nek a hivatalos bejelentése, a készülékről pedig mostanra szinte mindent tudni, egyedül a kereskedelmi neve volt totál homály - egészen mostanáig. A mindig jól értesült Evan Blass, aka @evleaks azonban ezúttal is poéngyilkos volt, és bedobta Twitter-feedjébe a nevet, ami (szerinte) nem más, mint

PRIV.

Blass emellett biztos ami biztos alapon egy új rendert is közzétett a telefonról, amin ugyan semmi új nem látszik, de legalább ezzel is borsot tört kicsit Chenék orra alá.

blackberry-priv_1.jpg

Ami a nevet illeti - már ha tényleg ez lesz a Venice kereskedelmi neve - alighanem köze lehet az elnevezésnek az angol "privacy" -hez, ami magyarul egyébiránt nagyjából annyit tesz, hogy adatvédelem. Mit mondjak, nem túl izgalmas név, bár még mindig ez, mint mondjuk a Torch 2, vagy ad abszurdum Torch 6S.

Na de most már tényleg nem kell sokat várni rá, és kiderül, hogy Blass csak a bolondját járatta világgal, vagy mindvégig igaza volt. De addig is kifejtheted a véleményed a szavazásban erről az egészről:

Via @evleaks

süti beállítások módosítása