Azt hiszem a BlackBerry-logóval ellátott (aktív) bőrtokok ma már legalább annyira ikonikus részeivé váltak egy BlackBerry okostelefonnak, mint a QWERTY-billentyűzet, ezt jelzi legalábbis, hogy mióta világ a világ, a kanadai gyártó összes típusához (leszámítva a Passportot) lehetett kapni ilyen kiegészítőt. Ha lehet hinni a híreszteléseknek, a PRIV-hez is lesz majd ilyen bőrtok, méghozzá két színben is, ami ismerve a telefon várható fogyasztói árát, felér egy kisebb életbiztosítással.

leather_pocket.jpg

Bár a PRIV még sehol nem kapható, néhány disztribútor megkezdte a gyári kiegészítők belistázását, egyelőre árak nélkül, így mindenki megnyugodhat, lesz mivel védeni a méregdrága befektetését. A telefonhoz persze nem csak a hagyományos, felülről bebújtatható bőrtok lesz elérhető, hanem például övcsipeszes bőrtok, kemény tok (fekete, kék és zöld színben), valamint "okos" flip tok (fekete és barna színben). Hogy utóbbi pontosan mit takar (ezt vehetitek szó szerint is akár), arra roppant kíváncsi vagyok, annál is inkább, mivel a csúszka-kialakítás miatt a telefon magassága nem fix. Meg egyébként is, mitől lesz vajon okos az a tok?

A tokok mellett előreláthatóan lehet majd vásárolni a PRIV mellé olyasmi asztali bölcsőt, amit a Passport és Classic modellekhez is árul a BlackBerry, hiszen az újdonságnak éppúgy az alján lesz a töltőcsatlakozója, mint az említett két típusnak. 

Talán nemsokára a telefon további részleteivel együtt fény derül a kiegészítők rejtélyére is, mindenesetre számítsatok rá, hogy a PRIV mellé bármilyen védelmi megoldás szinte kötelező tartozék lesz, hacsak nem akarsz spontán szívleállást, amikor a betonra ejted a majd 300 ezer forintba kerülő telefonodat.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása