A rövid szabadság után vissza a munkába, méghozzá egy nem is akármilyen hírrel: mától a BerryBoltban is előrendelhetitek a BlackBerry első androidos okostelefonját, az egyedülálló képességekkel rendelkező BlackBerry PRIV-et! A készülék hivatalos magyarországi érkezésével kapcsolatos legtöbb bizonytalanság tehát elhárult, hiszen a PRIV előreláthatóan hazánkban is elérhető lesz még idén (korlátozott darabszámban), szokás szerint 2 év gyári jótállással, szakértői támogatással, a legnagyobb hazai BlackBerry-forgalmazónál.

priv_dual_rightangle400x500-4.png

A biztonságtudatos felhasználóknak (céges felsővezetők, kritikus adatokkal dolgozó professzionális felhasználók) készült, egyedi kialakítású androidos okostelefonnal a BlackBerry a megszokott értékeket közvetíti az Android teljes ökoszisztémájával kiegészítve.

A BlackBerry PRIV-en így a legtöbb, régóta kedvelt BlackBerry funkciók (BlackBerry Hub, Naptár, BBM), és számos új fejlesztés is megjelenik (pl. DTEK by BlackBerry), ezek, valamint a lekerekített élű, pengeéles képet biztosító kijelző, és a kicsúsztatható, kapacitív billentyűzet biztosítja, hogy a PRIV egy valóban egyedi megoldásként kiemelkedhessen a sokaságból.

Ha számodra is szent a privát szféra, emellett egy sokoldalú, igazán különleges csúcskategóriás mobilt keresel mindennapi használatra és hatékony munkára egyaránt, nem kell tovább keresned. Rendeld elő a BlackBerry PRIV-et most a BerryBoltban, ezen az oldalon!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása