Nem kellett hozzá sok, ahogy megjelent az első androidos BlackBerry, egyből utolérte a végzete, mármint olyan tekintetben, hogy megjelent hozzá az első, igazán nélkülözhetetlen app a temérdek alkalmazást felvonultató Play Store-ban. Mármint a BlackBerry PRIV-exkluzív alkalmazásai (Hub, Naptár, Névjegyzék stb.) mellett persze. Ez a Slider Sound, ami -- nem fogjátok kitalálni -- hangot játszik le a csúszkamechanika nyitásakor és zárásakor. Nagyjából imigyen:

Ez a hang egyébiránt lehet valamilyen, az alkalmazásba épített hang (gong, ostorcsapás, és igen! - fingás is!), de tetszőleges mp3 fájl is kiválasztható a művelethez. Mindezért az élményért potom 274 forintot kell fizetni, szóval úgy látszik a Google Play Store-ba fejlesztők is megtanulták a leckét: a BlackBerry-felhasználókat bármire le lehet húzni, ha úgy adódik. 

Valószínűleg nem ez az első, és nem is az utolsó, PRIV-exkluzív androidos app, és még csak nem is a legproduktívabb, de első cseppnek megteszi a nagy androidos app-óceánban. 

A Slider Sound ezen a linken keresztül érhető el a Play Store-ban.

 Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása