A legtöbb kütyüt előbb-utóbb utoléri az internetes folklór radikális ágazata, vagyis valaki egy internetes videóban biztosan szétszedi, földhöz vágja, megdarálja, meghajlítja, vagy elevenen elégeti a cuccot, legyen szó játékkonzolról, vagy éppen okostelefonról. Égetős, hajlítgatós videót már láttatok itt a PRIV-ről, most jön a szétbontás, melyet mint oly sokszor a BlackBerry esetében korábban, szakavatott vietnami kezek végeznek -- ezúttal kevéssé koszos körmökkel szerencsére.

Az aprólékos munka eredménye természetesen ezúttal is egy aranyozott fémkerettel ellátott telefon a Karalux műhelyéből, mely bizonyos kultúrkörökben továbbra is a luxus luxusát jelenti -- mindenki döntse el maga, hogy ez mennyivel növeli a telefon exkluzivitását (illetve ha eldöntötted, szavazz róla a poszt alján).

karalux_priv.jpg

A szétszerelős videó mindenesetre abból a szempontból még a kevéssé luxusrajongó magamfajta laikus számára is jó, hogy látszik, mennyire nem triviális szerkezetek a mai csúcs-okostelefonok, pláne, ha a PRIV-hez hasonlóan mechanikát is tartalmaznak. 

Amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy egy ilyen videó után szívesen megnézném azt is, hogyan lesz ebből az alkatrészhalmazból újra működő telefon?

Via Karalux Vietnam.

süti beállítások módosítása