KIFUTOTT AKCIÓ!

Javában készülnél a karácsonyra, de elviszi az időd a vásárlás? Vásárolj inkább online, sok időt spórolhatsz, és ha már online vásárolsz, miért ne vásárolnál a BerryBoltban, az ország legnagyobb, BlackBerry-specialista webáruházában! 

kari.png

Hogy könnyebb legyen a döntés, most még egyszerűbbé, olcsóbbá tesszük neked a vásárlást, hiszen a hétvégén* bármit rendelsz, bármekkora értékben, azt ingyen kiszállítjuk neked az ország területén, bármilyen szállítási móddal! Ehhez írd be a kosárnál az 

INGYENVISSZUK

kuponkódot, és nyomd meg a "Mentés" gombot! A rendszer ezt követően automatikusan levonja a szállítási költségeket a rendelésedből. Ha utánvétkezelési díjat sem szeretnél fizetni, a BerryBoltban vásárolhatsz bankkártyával, vagy akár előre utalással is! Ha nincs még tipped, mit lenne érdemes a fa alá tenni, itt van egy összeállítás tőlünk

Ne feledd, hogy a hétvégi akciótól függetlenül a BerryBoltban minden GLS CsomagPont szállítás ingyenes az év végéig, illetve készülékeket, valamint 40 ezer forint összértéket meghaladó rendeléseket eleve ingyen szállítunk ki Neked!


*az akció 2015.12.12-én 0 órától 2015.12.13-án 23:59-ig tart. A kupon több vásárlás során is felhasználható az adott időintervallumban.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása