Új év, új gyártóval bővül a BerryBolt kiegészítő-kínálata: mostantól elérhetitek raktárról a Nillkin prémium minőségű hátlapjait, melyek hatékonyan védik a BlackBerrydet, emellett kényelmes fogást is biztosítanak neki. A még nagyobb védelemhez hozzájárul, hogy minden Nillkin védőtok dobozában találsz egy kijelzővédő fóliát is grátiszban.

nillkin_se.jpg

Az új tokok amellett, hogy ellnállók, vékonyak és pillekönnyűek, a speciális felületkezelés és festés pedig kellemes tapintást kölcsönöz nekik.  A Nillkin szakemberei emellett természetesen arról is gondoskodtak, hogy a tok pontosan illeszkedjen a telefonra, így minden csatlakozóhoz és nyomógombhoz hozzáférhetsz, pont úgy, mintha semmilyen tok nem lenne a készüléken.

A Nillkin hátlapjai jelenleg BlackBerry Z10, Classic, Passport és Passport Silver Edition modellekhez érhetők el több színben is a BerryBoltban. A teljes választékot itt találod:

Nillkin védőtokok a BerryBoltban


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.