A kijelzővédő fóliák manapság elképesztő funkciókat képesek betölteni, az eredeti rendeltetésük (a mobil kijelzőjének védelme) mellett: vannak fokozottan ütésálló, kontrasztnövelő, tükrös (!), csillámló (!) fóliák, kijelzővédő üvegek, és vannak olyan fóliák is, melyek garantálják, hogy csak az láthassa a mobilod kijelzőjének tartalmát, akire az tartozik. Vagyis Te.

A polarizációs technológiával működő kijelzővédő fóliák egy ügyes fénytrükkel képesek elérni, hogy már 30°-os szögből rátekintve is alig látszódjon valami a kijelző tartalmából, 60°-os szögből pedig pont úgy néz ki a mobil, mintha be sem lenne kapcsolva. Gondolj bele, hogy a tömegközlekedésen veled utazókat, vagy egy tömegrendezvényen a melletted álló vadidegeneket ez mennyire kiakasztaná!

privacy_folia_blogra.jpg

A polarizációs (Privacy) fóliák egyik legnagyobb európai gyártója a MyScreen, melynek antiSPY márkájú kijelzővédő fóliáit mostantól a BerryBoltban is megtalálod. A legtöbb kurrens BlackBerry modellhez raktárról elérhető fólia felhelyezése a mellékelt leírás és a felhelyezést segítő eszközöknek köszönhetően igazán gyerekjáték, ezt követően pedig garantált, hogy máshogy fognak a mobilodra nézni a tömegben.

A MyScreen antiSPY polarizációs fóliákat az alábbi elérhetőségen találod meg a BerryBoltban.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása