KIFUTOTT AKCIÓ!

Itt a tavasz, tehát itt az őrült akciók ideje a BerryBoltban!

A február idén egy nappal tovább borzolta az idegeinket, de már itt a március, kezdődik meteorológiai tavasz, innen már fél lábon is kibírjuk az "igazi" tavaszkezdetet, vagyis a március 21-ét. Hogy kicsit izgalmasabbá, eseménydúsabbá varázsoljuk a várakozást, amolyan tavaszi advent jelleggel március 1-től március 21-ig minden nap leárazunk egy-egy terméket a BerryBoltban.

Március 21. 

BlackBerry Passport Silver Edition okostelefon

Akciós ár: 199990 Ft 178990 Ft

A vásárláshoz kattints a képre!


passport_silver_front.jpg 

A BlackBerry® Passport újraírja mindazt, amit eddig az okostelefonokról gondoltunk. A különleges képességek és funkciók mostantól megújult külsővel is!

A BerryBolt tavaszváró akciójában szereplő termékekről elsősorban ebben a folyamatosan frissülő blogposztban fogsz értesülni, szóval érdemes lehet minden nap visszajönni ide, nehogy lemaradj egy soha vissza nem térő lehetőségről. Az akciós termékek minden nap délben cserélődnek.

Indul tehát a visszaszámlálás tavaszig, intsetek búcsút a télnek, a borúnak és az Aszpirinnak, mert ELKÉPESZTŐ akciókkal köszönt be a március!

Boldog tavaszt mindenkinek!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása