De most tényleg, ez egy ilyen ökölszabály-szerűség: ha bárhol a világon internetes szavazókat kell mozgósítani, hívd a magyarokat, vagy a BlackBerry-rajongókat! 

Legalábbis eddig akárhány, magyar vonatkozású nemzetközi szavazás volt a neten, ott a magyar érintettség mindig kimagaslóan szerepelt, és úgy tűnik, hogy ebből a szempontból mi, magyarok nagyon sokban hasonlítunk a BlackBerry-felhasználók, rajongók globális csoportjára.

s-madness16-cover-blackberry_priv_winner.jpg

Történt ugyanis, hogy a minap jól pofára estek a világ vezető mobilgyártói (including Apple és Samsung) a méltán híres Tom's Guide Smartphone Madness 2016 versenyén, ahol nem másról lehetett szavazni, mint a jelenleg kapható legjobb okostelefonról.

Ami a szavazatok szerint a PRIV.

s-madness16-bracket-final.jpg

Az egyenes kieséses szavazósdiban a PRIV olyan versenyzőket vert meg, mint a Google Nexus 6P és 5X, vagy a HTC One A9, illetve a döntőben elkalapálta a másik ágról bekerült nem kevésbé meglepő származású döntőst, az Alcatel Idol 4/4S-t. Az internetes lap eredményhirdető cikkén látszik is, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a srácok azzal, hogy egy olyan telefont szavaztak be a rajongók a legjobbnak, amelyikből félmilliót sem adtak el egy negyedév alatt (bár ilyen talán van más is a listán). 

De úgy látszik a rajongó az rajongó marad, akár androidos, akár BB10-es BlackBerryről van szó, ami ha másra nem is, arra mindenképpen rámutat, hogy még mindig van remény az emberiség számára.

Via Tom's Guide.

süti beállítások módosítása