Előfordult már veled, hogy rendeltél valamit utánvéttel az interneten, de nem volt nálad elég készpénz, amikor csengetett futár? Van egy jó hírem: ha van bankkártyád, akkor ez nem lehet probléma többé, ha a BerryBoltban vásárolsz.

Mától még egyszerűbb, még kényelmesebb BlackBerry okostelefont vagy valamilyen kiegészítőt vásárolnod a BerryBoltból, hiszen a webshop új szolgáltatása révén a futárnál lévő bankkártyaterminált használva is kifizetheted* az utánvétes csomagjaidat.

iwl220-smartcard-en-hd.jpg

Ráadásul ez az extra szolgáltatás egy filléredbe sem kerül, és még csak nem is kell szólnod előre, hogy így szeretnél fizetni, tehát elég átvételkor a futárnak jelezned, hogy kártyával fizetnéd ki a termékek ellenértékét. (Persze dönthetsz úgy is, hogy már a webshopban kifizeted bankkártyával a terméket, hiszen a BerryBoltban évek óta elérhető az online bankkártyás fizetés**.)

A BerryBolt szerződött futárszolgálata további előnyöket is kínál a számodra, melyek zökkenőmentes élménnyé teszik a vásárlást, így például a csomag kézbesítése napján e-mailben és SMS-ben is értesítést kapsz a kiszállítás várható időpontjáról, a futárnak fizetendő összegről, illetve a futár elérhetőségéről. Ne feledd, hogy bruttó 25 ezer forint feletti vásárlás, illetve készülékvásárlás esetén a kiszállítás országszerte ingyenes!

A webshop munkatársaival folyamatosan azon dolgozunk, hogy a mostanihoz hasonló kényelmi szolgáltatásokkal a lehető legtöbb vásárlót a BlackBerryhez méltó környezetben és háttérrel szolgáljunk ki. Annyit elárulhatok, hogy a futáros bankkártyás fizetés az idei továbbfejlesztésnek csak a kedzete, ELKÉPESZTŐ dolgok jönnek az év hátralévő részében!

*Elfogadott kártyatípusok a futárnál: MasterCard, Maestro, Visa, American Express

**Elfogadott kártyatípusok a webshopban: MasterCard, Maestro, Visa


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása