Figyelem, igazi HARDCORE CONTENT következik!

Történt ugyanis, hogy Amerika leghíresebb reality-sztárja, egyben zenészfelesége, Kim Kardashian West a héten komoly krízist kellet kiálljon: Tönkrement az egyik legbecsesebb kincse, egy BlackBerry Bold, mely talán az utolsó működő készülék lehetett a planétán, lévén több mint öt éve került piacra. Többek között ezt a készüléket szorongatja a kezében az alábbi képen is:

kimkbb3.jpg

Az mindenesetre biztos, hogy a telefon ma már gyakorlatilag sehol sem szerezhető be, Kim ezért most kénytelen döntést hozni a hogyantovábbról, a témával kapcsolatos bizonytalanságát, egyben a Bold elvesztése iránt érzett keserűségét pedig twitter-üzenetekbe rejtette.

Szerencsére a BlackBerry is ott van a Twitteren, így hamar felajánlotta a cég a segítséget Kimnek, mielőtt még valami ŐRÜLTSÉGET csinálna:

Közben a Fortune riportja szerint már el is küldték a világ alighanem legnagyobb mellű BlackBerry-rajongójának a cég legújabb androidos mobilját, a DTEK50-et, aminek ugyan nem sok köze van a Boldhoz, de mégiscsak egy BlackBerry. Hogy Mrs. West, végül használni fogja-e, vagy tényleg beváltja őrült fenyegetését, és két iPhone-t szerez be magának, az valószínűleg napokon belül eldől, addig lélegzetvisszafojtva figyeljük a celebvilág híreit.

Via Fortune via TMZ.

süti beállítások módosítása