A világ tele van aberrált emberekkel, akiknek mindenféle abnormális perverziójuk van, például rizzsel eszik a lecsót vagy éppen érme nagyságú tágítót tesznek a fülcimpájukba. És vannak az igazán aberráltak, akik késsel és öngyújtóval esnek neki egy okostelefonnak. Ez már nem is aberráció, hanem merő vandalizmus - bár nem teljesen céltalan. FIGYELEM, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Igen-igen, a JerryRigEverything ezúttal egy DTEK50-et brutalizált szét, de nem amolyan kalapácsolós, szétlövős módon, hanem csak finoman, szikével meg hasonlókkal. A videóban látható jelenetek egyfajta tesztnek is felfoghatók, hiszen kiderül többek között, hogy a kijelző és a kamera lencséje egész jól ellenáll a karcoknak, akárcsak a hátlap (ami viszont határozottan nem pengeálló), az oldalsó keret pedig tényleg fémből van.

Vicces momentum a hátlapra ragasztott két kamu hangszórórács, vagyis aki eddig azt hitte, hogy a DTEK50 sztereó hangszórója elől-hátul szól, az mostantól át kell értékelje a világról alkotott képét.

A videó egyébiránt azzal a tanulsággal (is) szolgál, hogy a DTEK50 elég strapabíró telefon lett, más, a kategóriába tartozó modellekkel ellentétben, így például a hajlítgatós tesztet is nagyon jól bírta. Ettől még azért szokás szerint elmondom, hogy a videóban látottakat inkább senki ne ismételgesse otthon, ha jót akar magának, és a telefonja egészségének.

süti beállítások módosítása