Olybá tűnik, mintha hónapok teltek volna el a KEYone február végi barcelonai bemutatója óta, és ahogy egyre közelebb kerülünk a bolti premierhez, úgy újabb és újabb kínzó kérdésekre kapunk választ az idei év talán legkülöncebb okostelefonjával kapcsolatban. Számomra a hivatalos specifikációk megismerése után az egyik legfontosabb kérdés az volt, milyen gyári tartozékokkal jön majd a KEYone, beleértve a tokokat vagy akár a dokkolót, ami ennél a típusnál eléggé adja magát.

A BlackBerry Mobile még most is hallgat a hivatalos tartozékválasztékról, de szerencsére egy orosz rajongói oldalnak sikerült megkaparintania két tokot (vagy legalábbis két prototípust): egy gumírozott bélésű kemény hátlapot és egy flip bőrtokot. 

Előbbinek leginkább azok vehetik majd hasznát, akik a KEYone fém peremeit és hátlapját kívánják megvédeni az ütődésektől és sérülésektől, utóbbi pedig egy az előlapot is védő, elegáns bőr borító lesz, a PRIV-nél megjelent, és a DTEK sorozatba is átvitt okos betekintőablakkal.

Nem kell különösebb képzelőerő ahhoz, hogy az extra védelemért cserébe az amúgy is terebélyes KEYone még terebélyesebb lesz, a 9,4 milliméteres vastagsághoz mindkét tok hozzáad jócskán. 

Őszintén meg lennék lepve, ha a KEYone-hoz nem készülne olyan, hagyományos pocket, vagyis felülről "bebújtatós" bőrtok, ami a BlackBerryk védjegye (természetesen a piros cérnavarrással a felső peremen), vagy a szintén kötelező tartozéknak számító ÖVCSIPESZES bőrtok, ami szerintem évek óta már csak a BlackBerryknél létező gyári tartozék.

A teljes tartozéklista remélhetőleg hamarosan nyilvánossá válik, addig is figyeljétek a BerryBlogot és nem maradtok le semmi infóról a KEYone kapcsán!

Via BlackBerries.ru

süti beállítások módosítása