Tegnap délelőtt írtam, hogy a KEYone elsőként Angliában kerülhet a boltok polcaira, ám akkor még nem voltam teljesen tudatában annak, hogy ez a kijelentés mennyire időszerű a tegnapi napra nézve: Április 27-én ugyanis piacra került a legújabb QWERTY-s BlackBerry, amire a januári CES óta oly sokan vágyakoznak. Azért nem mondom, hogy a boltokba került, mert a KEYone egyelőre egyetlen londoni üzletben, a patinás Selfridgesben kapható (illetve a limitált készletek miatt ott sem sokáig), más helyeken talán a jövő héttől lesz majd készlet a telefonból.

Mindez azt jelenti, hogy az első néhány száz szerencsés már hozzájutott a KEYone-hoz, egyben alighanem véget ért az újságírókkal és bloggerekkel aláíratott embargó is, aminek köszönhetően megjelentek az első kicsomagolós videók az interneten -- igen, ezek már a KEYone bolti csomagolásának tartalmát mutatják meg, ami ezúttal sem rejt semmi komoly meglepit. Van egy elegáns doboz, benne a telefon mellett a szokásos leírások, SIM-tű, headset, töltő (utóbbi kettő ugyanaz a típus, ami a DTEK sorozat dobozában is van), meg a Type-C kábel.

A legjobb kicsomagolós videókat alább összegyűjtöttem nektek egy csokorba, nem kérdés, hogy ezek száma gombamód szaporodik majd a következő napokban.

A KEYone amúgy az Egyesült Államokban és Kanadában várhatóan május végén kerül forgalomba, itthon pedig jó eséllyel csak ez után, vagyis júniusban érkezhet készlet szuperbiztonságos, szuperegyedi, szuperhatékony BlackBerry okostelefonból. 

Kitartás, megéri rá várni!

süti beállítások módosítása