Türelem, rózsát terem, szól a mondás, ami esetünkben különös aktualitást kaphat, hiszen hosszú idő óta először újra kapható vörös színű BlackBerry (emlékeztek még a vörös színű Passportra?). Megérkezett hozzánk is a BlackBerry új, elérhető árú nyomógombós mobiljának, a KEY2 LE-nek a vörös -- hivatalos nevén lángvörös -- változata, ami angolul Atomic Red néven került forgalomba, csaknem három hónappal a bejelentése után, de még éppen idejében, hogy elcsípje a karácsonyi szezont.

lunaatomic_holiday2018_twitterfacebook.jpg

A közhiedelemmel ellentétben a vörös BlackBerry nem csak a csajok kezében áll jól, bár kétségtelen, hogy ezt a színkombinációt (a billentyűzet és a hátlap kékes-lilás árnyalatú) valószínűleg jobban fogják keresni a lányok. Ami a specifikációkat illeti, talán a legfontosabb, hogy a lángvörös BlackBerry KEY2 LE is dual SIM-es, azaz használható vele például két WhatsApp fiók is párhuzamosan, köszönhetően a Duál alkalmazások üzemmódnak. A második SIM a memóriakártya helyét foglalja el, cserébe ez a típus gyárilag 64 GB háttértárral rendelkezik.

atomic_key2le.jpg

A BlackBerry KEY2 LE lángvörös színben megvásárolható a BerryBoltban.

Részletekért és vásárlásért kattints ide!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása