Tessék, íme megérkezett végre az a kiszivárgott dia, amire mi itt a GSM-régióban annyira régóta vártunk. Az N4BB jóvoltából most ha minden igaz az amerikai T-Mobile termékbevezetési ütemtervébe nyerhetünk betekintést, és mivel az amerikai magenta éppúgy GSM-alapú hálózatot használ, mint európai társai, így vélhetően hasonló megjelenési időpontok várhatóak az öreg kontinensen is.

Az új, GSM-normás BlackBerry okostelefonok megjelenési ideje láthatóan nagyjából párban van a CDMA-s változatokéval (erről korábban már írtunk). A dián látható, hogy elsőként a rég várt tablet, a PlayBook fog érkezni, valamikor április-május magasságában (vagyis az április 10-i premier mégsem tűnik olyan nagy hülyeségnek), ezt követi valamikor május végén, június elején a Dakota, vagyis a QWERTY-s érintőkijelzős hibrid (a CDMA-s változat kódneve Montana), az új Curve (Apollo, CDMA-régióban Sedona) premierje pedig júliusban várható.

A kiszivárgott dián a Torch 2 május végén, június elején szerepel, ezzel együtt is az "under consideration" arra utalhat, hogy a mobil vagy nem jelenik meg egyáltalán a T-Mobile-nál, vagy csak későbbi időpontban.

Szemfülesek kiszúrhatják, hogy a korábbi, CDMA roadmapben szereplő két telefon, az új Storm (Monaco) és a full-touch Curve (Malibu) egyáltalán nem szerepel a táblázatban, ami persze nem jelenti azt, hogy ezek nem lesznek kaphatók a GSM-régióban, legfeljebb a T-Mobile egyelőre nem dobja piacra őket.

Via N4BB.

süti beállítások módosítása