Többen jeleztétek felénk, hogy alkalmazásajánló rovatunk hasznos számotokra, aminek mi nagyon örülünk, hiszen pont az a célunk vele, hogy az App Worldből elérhető érdekes és használható alkalmazásotokat ajánljunk benne nektek. A programok letöltését most igyekszünk még egyszerűbbé tenni azzal, hogy az alkalmazás leírása alatt közzétesszük az app QR-kódját.

És hogy ez miért is jó nektek? A QR (Quick Response) kódokba számos információt lehet elrejteni, így többek közt webes hivatkozásokat is - az App World webes felületén mindegyik alkalmazásnál láthattok egy kódot, amit a telefonon futó App World klienssel be tudtok szkennelni, és máris megjelenik az app oldala a BlackBerry kijelzőjén.

Lássuk lépésről-lépésre:

  1. Indítsd el a telefonodon az App World klienst!
  2. A menüben válaszd ki a "Scan a Barcode" menüpontot!
  3. Tartsd a telefonod a monitor kijelzője elé olyan távol, hogy a négyzetes kód minden részlete beleférjen a kameraképbe!

Ha mindent jól csináltál, a program automatikusan megjeleníti neked a kiválasztott alkalmazást, amit azonnal le is tölthetsz a BlackBerryddel - ilyen egyszerű az egész!

Lássunk egy próbát, az alant látható QR-kód a BlackBerry Messengerhez tartozik az App Worldben. Próbáljátok beszkennelni a fenti módszerrel!

süti beállítások módosítása