Aki BIS-felhasználó, és OS6-alapú készüléke van, bizonyára találkozott már azzal az alkalmazással, amivel a magán e-mail fiókokat lehet beállítani, paraméterezni a telefonon. A minap (hogy pontosan mikor, azt nem tudjuk) frissült ez az egyébként a telefonon futó alkalmazás, a már-már horrorisztikus hosszúságú 6.11.0324.1701 verzióra. Hogy pontosan milyen újításokat hoz ez a frissítés, azt persze nem tudni, de könnyen lehet, hogy köze van a BIS frissítéséhez, mely elméletileg mostanában esedékes.

Mi a T-Mobile-os Torchon a frissítés után annyi változást vettünk észre mindössze, hogy a BIS konfigurálásához többé nem kell külön felhasználói nevet és jelszót megadni a készüléken, ez a korábbiakhoz képest mindenképpen változás, bár nem tudjuk, hogy konkrétan ennek a frissítésnek köszönhető-e. Egyébként éppen ez, vagyis a bejelentkezés módja lesz az egyik látható változása a BIS 4.0-nak, melyre a korábban kikerült ütemterv szerint valamikor a tavasszal frissítenek.

Aki OS6-os telefont használ BIS-sel, próbálja meg leellenőrizni, nála történt-e bármilyen változást, alant várjuk az ezzel kapcsolatos kommenteket és beszámolókat!

Update: Közben azt a félhivatalos információt hallottuk, hogy a BIS 4.0-frissítés április 16-án megtörtént. Sokat mondjuk nem vettünk észre belőle, ez tény.

süti beállítások módosítása