Anélkül, hogy különösebb hírverést szeretnénk neki csinálni, vagy reklámozni akarnánk, szeretnénk jelezni, hogy a T-Mobile nemrég új üzleti tarifákkal állt elő, amiben önmagában még semmi érdekes nincs, a magentások azonban láthatóan elég erősen építenek a BlackBerry-kínálatra az ÉnCégem ajánlatokkal.

Az új díjcsomagok részletei valójában nem is annyira fontosak, egy lényeges pontot leszámítva: amint az üzleti ügyfél a legkisebb mobilnet-opciót (ez jelenleg 3 GB adatforgalmat jelent) megrendeli a tarifacsomaghoz, ingyen kapja a BIS-t hozzá. Vagyis végre eljutottunk oda, hogy - egyelőre csak az üzleti ajánlatoknál - kezdenek megjelenni az első olyan díjcsomagok, melyeknek árába integrálják a BlackBerry szolgáltatást is.

Ami azt illeti, a T-Mobile ráadásul elsősorban BlackBerryket ajánl az ÉnCégem díjcsomagok mellé, ami óriási előrelépés, tekintve hogy eddig gyakorlatilag semmilyen szolgáltatói promócióban nem szerepeltek a BlackBerryk, sőt a Vodafone-nál az üzleti ügyfeleknek szánt okostelefon-aloldalon egyáltalán nem is szerepelnek a RIM készülékei!

Mindenesetre ez a mostani szerintünk végre egy határozottan pozitív előrelépés az eddigi operátori hozzáálláshoz képest, reméljük hamarosan a lakossági ajánlatoknál is jönnek hasonló integrációs törekvések.

süti beállítások módosítása