A hét végén, illetve a hét elején ismét kiszivárgott néhány videó a még be nem jelentett, ráncfelvarráson átesett Torch 2-ről, valamint az új, jelentős változásokat hozó Curve-ról (ez Apollo kódnéven fut). Mindkét készülékről megjelent már egy rakat kép korábban, a mostani videók azonban egyenként több mint 7 perc hosszúak, és minden eddiginél több információt árulnak el az újdonságokról (még akkor is, ha az Apollót bemutató tag végig vietnamiul karattyol).

A Torch 2 esetében külső megújulásról nem nagyon lehet beszélni, inkább a burkolat alatt történtek komoly változások, kezdve az 1,2 GHz-es processzorral, a több memórián át a nagyobb felbontású kijelzővel, valamint az OS7-tel bezárólag.

Az új Curve láthatóan sokkal karcsúbb lett, mint a korábbi BlackBerryk, és persze a 800 MHz-es CPU-nak köszönhetően erősebb is, mint a széria korábbi tagjai, de még így sem képes futtatni az OS7-et, így ezen a mobilon minden valószínűség szerint az OS6-tól alig különböző OS6.1 fog futni (ahogy az látszik is a menüképen). 

Megjelenési idő egyelőre egyik készülék esetében sincs, de arra számítunk, hogy heteken belül fellebentik a fátylat az újdonságokról. 

Hej, beh izgalmas nyár elé nézünk!

Köszönjük mindenkinek, aki beküldte!

süti beállítások módosítása