Ahogy azt már megszokhattátok, időről-időre újabb fejlesztésekkel, funkciókkal igyekszünk a BerryBlogot gazdagítani - a folyamat most egy újabb állomásához érkezett. Kísérleti jelleggel elindítjuk a blog BBM-csoportját, ami talán a legjobb felületet adja ahhoz, hogy Ti, mint a BerryBlog olvasói megvitathassátok a BlackBerrykkel, vagy az élet egyéb ügyes-bajos dolgaival kapcsolatos felvetéseiteket, gondolataitokat - hol máshol, mint a BlackBerryteken.

A BerryBlog BBM-csoportjában közzétehettek képeket, felvehettek a naptárba eseményeket, és persze cseveghettek a hasonló érdeklődésű BlackBerry-tulajokkal. A csatlakozáshoz nem kell mást tenned, mint a BlackBerry Messenger kontak listájának alján látható "Scan a Group Barcode", vagy a magyarul elég érdekesen festő "Csop. vonk. olv." opcióra kattintani, és beszkennelni az alábbi QR-kódot. Ezután rövid idővel visszajelzést kapsz, ha sikerült csatlakozni a csoporthoz.

Ha csoporttag lettél, ne felejtsd el meghívni barátaidat, ismerőseidet az "Invite New Member", vagy magyarul az "Új tag meghívása" menüpont segítségével!

Legyél te is tagja a klubnak, jó chatelést!

Update: A jelek szerint nehezen bírta a rendszer az első órákban a hirtelen rohamot, ezért az üzenetek és a tagok szinkronizációja tovább tart, mint általában a csoportok esetében szokott. Mivel a csoport nyílt, ezért bármikor elhagyhatja bárki, majd újra csatlakozhat később, de egyelőre csak 30 helyünk van, úgyhogy csak akkor jöhet új tag, ha egy régi hely megüresedett. Köszönjük a megértést!

süti beállítások módosítása