Tegnap tehát várakozásokkal telve elindítottuk a BerryBlog kísérleti BBM-csoportját, egyrészt mert ilyenünk még nem volt, másrészt meg kíváncsiak voltunk rá, hogy van-e érdeklődés a részetekről ilyen jellegű közösségi aktivitásra. Hát van, annyi biztos.

A csoportot ugyan már hónapokkal ezelőtt létrehoztuk, de csak tegnap délután posztoltuk ki az elérhetőségét a blogra, aminek hatására nagyjából egy óra alatt be is telt a maximális 30-as létszám. A BBM ugyanakkor nem vizsgázott jelesre a folyamat során, több visszajelzést is kaptunk tőletek, hogy az információkat (avatar képek, userek neve) lassan frissíti be a rendszer, folyamatos az adatforgalom, és ha ez nem lenne elég, a program olyan mértékben leterheli a telefont, hogy az akkumulátor pár óra alatt lemerül (lásd lenti grafikon).

Ezeknek a problémáknak a nagy részét mi is tapasztaltuk, sajnos egyelőre ellenszert nem tudunk rá, aki úgy érzi, hogy problémát okoz neki a telefon használata a csoporttagsággal, természetesen nyugodtan elhagyhatja a BerryBlog BBM-csoportját (ehhez a leave group, vagy csoport elhagyása opciót kell választani). Aki egyszer elment, nem lesz kinézve a társaságból, ha éppen van szabad hely, tárt karokkal várjuk vissza.

Reméljük a probléma átmeneti, mindenesetre nálunk már korántsem tűnik olyan súlyosnak a helyzet, mint tegnap. Köszönjük a türelmet, és hogy segítetek nekünk tesztelni ezt a lehetőséget!

Címkék: bbm berryblog
süti beállítások módosítása