Ahogy közeleg a RIM új csúcskategóriás telefonjának, a BlackBerry 9900-nak, vagyis az új Boldnak a premierje, úgy jutunk egyre több információhoz az újdonságról. Az érintőkijelzővel és QWERTY-billentyűzettel ellátott készüléket már mi is fogtuk a kezünkben, igaz, csak rövid ideig, de ennyi is elég volt ahhoz, hogy eléggé meggyőzzön minket (ettől függetlenül a személyes favorit azért alighanem Torch 2 lesz).

A BlackBerryk kapcsán - a Torchot is beleértve - korábban többször felmerült kritikaként, hogy a készülékek nem kellőképpen gyorsan reagálnak a felhasználói beavatkozásra. Az érintőkijelzős Torch esetében ezt a komótosságot, akadozást néha mi is tapasztaljuk, mindenesetre hasonló probléma a Bold 9900-zal biztos nem lesz, legalábbis az alábbi videó tanúsága szerint.

A bemutatón elsősorban a swipe mozdulat gyorsaságával szembesülhetünk - amint látszik, az ikonok valósággal lerepülnek a kijelzőről és a fotók görgetése során sincs semmilyen akadás, vagy ahogy az angol mondaná, lag. Éljen, ide is eljutott végre a BlackBerry! - igaz, hogy 2011-et írunk, de jobb későn, mint soha.

Címkék: demo bold 9900
süti beállítások módosítása