Idén hetedszer lesz Goldenblog, mely a hazai szcéna különböző kategóriákba sorolt blogjait díjazza a beérkezett szavazatok és egy szakmai zsűri véleménye alapján. Úgy döntöttünk, hogy a Goldenblog 2011-en a BerryBlognak is ott a helye a nevezettek közt, részben az itthon egyedülálló tematikája, részben a szakmai tartalom miatt. Meg mert néha olyan viccesek vagyunk.

Ha neked is tetszik a BerryBlog, és szeretnél minket támogatni, kattints a jobb oldali oldalsávban található "Nevezz minket!" dobozra! FONTOS: a BerryBlogot az IT-blog kategóriában nevezd! Később majd szavazz ránk a Facebookon is!

És hogy ez miért lesz jó neked? Mivel a felajánlott díjakra igazából nincs szükségünk, ezért ha netán nyerünk valamit, odaadjuk blogunk olvasóinak, pontosabban azok közt fogjuk kisorsolni, akik ránk szavaznak a Facebookon augusztus 8-tól 21-ig.

Kösz előre is a támogatást!

Update: A BerryBlogot már nem lehet nevezni (a nevezési körön a segítségeteknek köszönhetően túljutottunk), de ez ne tántorítson el titeket attól, hogy bármelyik másik kedvenc blogotokat nevezzétek!

süti beállítások módosítása