Aki BlackBerryt használ, valószínűleg tudja, hogy az újabb készülékszoftvereket a szolgáltatókon keresztül lehet elérni - már amennyiben nem a kiszivárogott változattal próbálkozik valaki, aminek megvan az előnye és a hátránya is egyaránt.

A napokban érdekes helyzet alakult ki ennek kapcsán, a Telenor Magyarország ugyanis előbb validálta a Bold 9900 szoftverét, mint hogy megjelent volna a szolgáltató kínálatában a készülék. Persze láttunk már erre korábban példát, ott van a BlackBerry 9105 is a listában, amit soha nem árult az itteni Telenor, bezzeg a Curve 3G-hez és a Torchoz, na meg a Bold 9780-hoz semmilyen frissítés nincs, pedig ezek mind kaphatók náluk. Aki lát ebben logikát, szóljon!

Egyébként a 7.0.0.1465-ös csomag érhető el a Telenornak fenntartott letöltési oldalon keresztül, ez a nem túl friss 7.0.0.296-os alkalmazásplatformot és az 5.0.0.496-os szoftverplatformot takarja.

Frissítés: A Telenortól azt az információt kaptuk, hogy a telefon az utolsó negyedévben jelenik meg a szolgáltatónál, ha ennél közelebbit tudunk, szólunk!

süti beállítások módosítása