Igen is, meg nem is, már ha gyorsan meg kell válaszolni a címben felmerülő kérdést. Az N4BB! által megszellőztetett, exkluzívnak nevezett infók szerint a RIM már egy továbbfejlesztett BlackBerry Boldon dolgozik, noha alig egy hónapja került a boltokba a legújabb csúcsmodell. 

A fiúk azonban ezúttal talán túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az információnak, azt ugyanis még maguk is beismerik, hogy a források csak belső változtatásokról beszélnek, ami a telefon funkcióit aligha érinti. Az efféle belső hardver-optimalizációk teljesen mindennaposak nem csak a mobiltelefonoknál, hanem más, elektronikai eszközök, például számítógépek, vagy azok komponenseit (processzor, memória, merevlemez stb.) illetően.

Az új hardveres revíziók általában két célt szoktak szolgálni, vagy a gyártási költségek, vagy a hibaszázalék csökkentését - utóbbi kapcsán jó hír, hogy a gyári hibás telefonok a szigorú kontrollnak köszönhetően nagyon ritkán jutnak csak ki az üzemekből, a többségüket vagy újra hasznosítják részben vagy egészében, vagy megsemmisítik.

Ha már a továbbfejlesztésről beszélünk, a szoftverrel sokkal látványosabb változásokat lehet elérni, tudomásunk szerint erre készül a RIM, az OS7-es telefonokhoz ugyanis nemsokára érkezik egy átfogó szoftverrevízió, mely többek közt a Bold 9900 akkumulátoros üzemidején javíthat sokat. Várjuk is, mint a messiást.

süti beállítások módosítása