Azt csiripelik a verebek, hogy a RIM-nél már javában készül az első QNX-es, pontosabban BBX-es BlackBerry, amiről korábban már napvilágot láttak különböző találgatások, most azonban elsők közt tudunk nektek beszámolni további érdekességekről, információkról az újdonság kapcsán!

Az eddig Colt néven emlegetett típusról annyi információt sikerült megszerezni némi nemzetközi konspiráció révén, hogy a telefon európai variánsát Londonnak hívják majd, és egy teljes érintőkijelzős, alumíniumházas unibody készülékről beszélünk, vagyis nem lesznek rajta gombok és nem lehet eltávolítani az akkumulátorát a telefonnak. Tehát lényegében egy mini PlayBookot csinálna a RIM a BBX-es körben elsőként, ami mellesleg szupervékony is lesz (azt hallottuk, hogy a vastagsága bőven 1 cm alatt lesz). Megjelenés valamikor május környékén.

Aki inkább a hagyományos QWERY-forma híve, annak sem kell bánkódnia, a RIM nyomógombos modellel is jön majd a BBX-es vonalba, bár erről, vagy ezekről a típusokról egyelőre semmit nem tudni. 

Szóval készüljetek, London, BBX, május! Képek is lesznek hamarosan.

süti beállítások módosítása