Szóval ahogy ígértük, most jöjjön a beszámoló a Deák Ferenc utcában található Vodafone Smart Store-ról. Az elég újszerű elrendezésű üzletben több mint száz okostelefon és tablet van kiállítva, mindegyik működik és kipróbálható, valamint mindegyik pulton van egy Galaxy Tab, amivel részletes információk kérhetők le a pultra helyezett készülékekről.

A BlackBerryk is külön pultot kaptak, méghozzá elég jó helyen, majdnem az üzlet közepén - most tekintsünk el attól az apróságtól, hogy a bemutatófelületen megosztozik a RIM a Huawei-jel.

A pultra egyelőre a 9780-as Boldok, és a régebbi Curve-ök (8520) vannak kihelyezve, illetve kakukktojásként rátaláltunk egy BlackBerry 9810-re is, amit pár héten belül kezd forgalmazni a Vodafone. Apró baki, hogy a telefonhoz kirakott papírcímke szerint ez egy BlackBerry 9800, de szóltunk, hogy ez az információ kissé hibádzik, szóval nem kizárt, hogy korrigálják majd.

Amint azt korábban írtuk, a tabletek közt meg ott van a PlayBook, igaz azt nem lehetett bekapcsolni, de majd valószínűleg azt is ki lehet próbálni idővel. Ha van kedvetek, nézzétek meg személyesen is a shopot, tényleg különleges. Bővebb információ a http://vodafonesmartstore.hu/ oldalon.

süti beállítások módosítása