Ritkán szoktunk a BerryBlogon foglalkozni a BlackBerry-másolatokkal, de tegnap felhívták a figyelmünket egy igazi gyöngyszemre, amit itthon is lehet kapni, szerencsére csak a Vaterán. A rendkívül fantáziadús "S3 QWERTY 4 SIM TV Mobil" névvel ellátott mobil amellett, hogy helyenként nagyon durván merít a RIM formatervéből, a mobilok ultimate svájci bicskája.

Nomen est omen, mondja a latin, és tényleg basszus, ebbe a mobilba állítólag TÉNYLEG 4 (négy!!!) SIM-et lehet egyszerre behelyezni, és ha ez nem lenne elég, tévét is lehet vele nézni! Mondjuk elképzelésünk sincs arról, miért akarna valaki négy SIM-et egy mobilba beletuszakolni, de biztos van erre is igény. Ha jobban belegondolunk, tulajdonképpen tök jó, mert ha valakinek 12 SIM-je van, elég három ilyen mobilt vennie, hogy egyszerre menedzselje az összeset.

Aztán van még itt FM-rádió, kamera (1,3 megapixeles), 2,2 hüvelykes QVGA kijelző és "szabvány Nokia akkumulátor" és magyar menü. Erre a készülékre bezzeg nem kell várni, mint a 9900-ra, az eladó szerint a mobil azonnal átvehető, potom 9500 forintért.

Kösz, KrE!

süti beállítások módosítása