Tavaly, a BerryBlog indulásakor elsősorban az volt a célunk, hogy a BlackBerrykről írjunk nektek mindenféle érdekességeket, aztán majd meglátjuk mennyire lesz rá kereslet alapon valamerre továbblépünk, természetesen megtartva a fő profilt, vagyis a blogot.

A mai nap adja magát a továbblépésre, így büszkén mutatjuk be nektek a BerryBlog kistesóját, a BerryBoltot, mely az első, kifejezetten BlackBerry okostelefonokra szakosodott webáruház Magyarországon!

A bolt kezdeti választéka egyelőre túlnyomó részt eredeti, a RIM által forgalmazott, hivatalos forrásból származó tartozékokból, valamint egyéb, prémium minőségű kiegészítőkből áll. A tartozékok elsősorban a most is kapható, vagy nemrég forgalmazott BlackBerrykhez érhetők el, a választék azonban folyamatosan bővül majd az újabb készülékek megjelenésével!

Idővel a BerryBolt profilját tovább szélesítjük majd, így a terveink közt szerepel egyebek mellett készülékek forgalmazása is, emellett ha valamit nem találsz meg a választékban, írj nekünk e-mailt, megpróbáljuk neked beszerezni!

A boltot a felnőtté válás útján mindvégig támogatja a nagytesó, a BerryBlog, mely természetesen továbbra is napi szinten szállítja nektek a híreket a BlackBerryk világából. Ha úgy tetszik, a BerryBolt a BerryBlog születésnapi ajándéka - mindkettőt Nektek készítettük, olvassátok, használjátok őket sokat, legyen benne akkora örömötök, amekkorát nekünk okozott a létrehozásuk!

És akkor a végén még egy kis apróság Nektek, olvasóknak: a BerryBoltban december 31-ig vásárló BerryBlog-olvasók az első rendelésükből 250 forint kedvezményt kapnak! A kedvezmény igénybevételéhez a pénztárnál az ajándékkupon mezőbe írd be, hogy "BerryBlog" (idézőjelek nélkül)!

Címkék: launch berrybolt
süti beállítások módosítása