Lassan egy hónapja már, hogy megnyitott a Vodafone legújabb, legcsillogóbb, legkütyüsebb, legtabletesebb márkaboltja a budapesti Deák Ferenc utcában - a SmartStore megnyitóján mi is ott voltunk, és talán emlékeztek, arról számoltunk be Nektek, hogy hamarosan megjelenik a PlayBook a vörös szolgáltató választékában.

Ezt akkor maga Richard Sherwood, a szolgáltató lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese mondta el nekünk, és mellesleg látható is kiállítva a tabletek közt egy PlayBook az üzletben. A SmartStore weboldalán azóta is ott virít a PlayBook, csak éppen az nem derül ki egyértelműen, hogy most akkor tulajdonképpen mennyi is az annyi, illetve egyáltalán van-e készleten a termékből.

voda_playbook.jpg

A Vodafone saját weboldalán egy árva szó nincs a PlayBookról, ami mellé egyébként jelenleg ha akar sem tud szolgáltatást adni a telkó, hiszen nehéz lenne SIM-mel egybecsomagolni a RIM tabletjét, ami köztudomásúlag nem csatlakozik mobilhálózatokra.

Az az érzésünk, hogy a SmartStore esetében a Vodafone egy kicsit többet akart mutatni annál, amire eleinte képes volt, mindez persze nem zárja ki, hogy a PlayBook előbb-utóbb tényleg forgalomba kerül a cégnél, de akkor már alighanem egy BlackBerryvel összecsomagolva árulják majd - talán valamikor a jövő év elején.

Címkék: vodafone smart store
süti beállítások módosítása