Először is mindenkinek szeretnénk gratulálni, aki részt vett a BerryBlog december 1-től 15-ig tartó karácsonyi, születésnapi játékában! Tényleg tök jó volt, hogy ennyien fantáziát láttatok ebben a kezdeményezésben, reméljük minél többen kedvet kaptatok a BBM-használathoz és esetleg új ismeretségek is köttettek a játék révén.

Az elmúlt két hetet mi is nagyon élveztük, voltak érdekességek, így szavaztak belföldről, külföldről, volt, aki udvarolni akart nekünk, volt aki ránk adott le szavazatot (ezúton is köszönjük), és voltak jó sokan, akik nem értették a játékszabályokat, vagy nem volt türelmük elolvasni, és bár felvették a BerryBlogot a listájukra, végül nem szavaztak. Ki tudja, ha ők is szavaztak volna, a végeredmény is más lenne most. Az izgalmakról egyébként csak annyit, hogy a nyertesre gyakorlatilag az utolsó percben érkezett be egy ajánlás, ha az nem jön, holtversenyünk lett volna.

Elképesztő.


A BerryBlog "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra!" című játékának eredménye:

 

Harmadik helyezett a 27B***0A PIN tulajdonosa, 30 ajánlással

Nyereménye egy BlackBerry 9300, a Telenor Magyarország jóvoltából.

 

Második helyezett a 278***89 PIN tulajdonosa, 53 ajánlással.

Nyereménye egy BlackBerry 9780, a Vodafone Magyarország felajánlása révén.

 

A BerryBlog karácsonyi játékának első helyezettje a 22A***84 PIN tulajdonosa, 54 ajánlással

A fődíj egy BlackBerry 9900 a Magyar Telekom felajánlásával.

 

Külön gratulálunk mindhárom nyertesünknek, velük BBM-en vesszük fel a kapcsolatot a nap folyamán. A PIN-eket adatvédelmi okokból takartuk ki részlegesen, de ennyi információból vélhetően így is magára ismer majd mindenki.

Köszönet illeti a játék támogatóit a lebonyolításban nyújtott segítségért és az ajándékok felajánlásáért, nélkülük a BerryBlog első születésnapi-karácsonyi játéka nem jöhetett volna létre ebben a formában.

Köszönjük, és gratulálunk!