És máris eljött az év második hónapja, a február, ami számunkra mindenképpen nevezetes hónap volt, hiszen akkor érkezett meg hozzánk a BlackBerry 9800-as, miután a T-Mobile végre-valahára elkezdte forgalmazni a készüléket. Készítettünk is róla egy unboxing videót.

Mint minden rendes februárban, úgy idén is Barcelonába látogatott a mobilos iparág sava-borsa, a Mobile World Congress nevű rendezvényen a katalán fővárosban a RIM elsősorban a megjelenés előtt álló tabletjének, a PlayBooknak próbált némi hírverést csapni azzal, hogy bejelentette, legalább négyféle kiszerelés jelenik meg a kütyüből, és nem, nem a memória méretét tekintve. Még jó, hogy nem tettünk téteket az LTE-s PlayBookra.

Bár januárra már ellőttük ezt a poént, de azért fontos megemlékezni róla, hogy február közepén hivatalosan is bejelentették, hogy elindult Magyarországon az App World, amit addigra uszkve két-három hete gond nélkül lehetett használni itthon.

Végül, de nem utolsósorban februárban szivárogtak ki az első élőképek a Dakotáról, vagyis az érintőkijelzős Boldról, a RIM jelenlegi csúcsmodelljéről.

A hónap BB-celebe pedig J.Lo volt, aki akkor még egy fehér 9700-assal a kezében mutatkozott, mostanra azonban már tudjuk, hogy cserélt, mégpedig egy fekete Bold 9900-ra. Cool!

süti beállítások módosítása