Itt van megint a karácsony, ami vélhetően Kanadában is ugyanarról, vagy majdnem ugyanarról szól, mint nálunk. Ez a szeretet, a békesség, meg a védjegybitorlási perek időszaka. Most éppen a BBM miatt megy a cirkusz, egy BBM Canada nevű cég szerint ugyanis a RIM illetéktelenül használja a BlackBerry Messenger rövidítést márkanévként. Ami azt illeti, szólhattak volna korábban is, hiszen a RIM 2010-ben jegyezte be magának a brandet Kanadában.

bbm_logo.jpg

A BBM Canada által a BBM-mel összefüggésbe hozott tevékenységeknek ráadásul semmi köze nincs a mobiltelefonos üzenetküldő rendszerekhez, de mindegy, végülis az jól látszik, hogy mostanában egész szépen lehet keresni szabadalom- és védjegybitorlási eljárásokkal, a srácok megpróbálták.

A rövidke kitekintés után térjünk vissza a BlackBerrykhez, a BerryBloghoz és hozzátok, akik ez a blogot olvassátok esetenként, vagy akár minden nap. Kellemes ünnepeket kívánunk Nektek, reméljük az esti vacsora vagy az ajándékok ideje alatt azért nem nyomkodjátok majd állandóan telefonotokat, de persze utána ne felejtsétek el megosztani az élményeket ismerőseitekkel - akár éppen BBM-en, vagy mondjuk a BerryBlog Facebook-oldalán.

Boldog karácsonyt!

süti beállítások módosítása