Elmúlt a karácsony idén is, reméljük mindenki számára boldog és felhőtlen időtöltésnek bizonyult az elmúlt három nap, dacára az irgalmatlan mennyiségű elfogyasztott kajának. Bizonyára vannak köztetek olyanok, akiknek új  BlackBerry került a karácsonyfa alá - ha ez az első ilyen mobilod, üdv a klubban, ha már a sokadik, akkor reméljük legalább ugyanolyan örömödet leled benne, mint a korábbiban, korábbiakban.

9900_charger.jpg

Most, hogy a kezedben az új szerzemény, hadd javasoljunk számodra néhány olyan kötelezőnek tekinthető tartozékot, melyekkel még jobbá, még teljesebbé varázsolhatod a BlackBerrydet! Itt vannak például mindjárt az asztali bölcsők, melyekhez még ezen a héten 10 százalék kedvezménnyel juthatsz hozzá a BerryBoltban. A legkülönfélébb típusokhoz árult asztali bölcsők mindegyikéhez jár egy töltő is, így nem kell állandó használatra befognod a BlackBerryd dobozában található töltőt. A leghasznosabb tartozékok, akár otthon, akár a munkahelyen.

Bár néhány BlackBerry dobozában ott a gyári bőrtok, van olyan típus, amelyik mellé nem adnak ilyen kiegészítőt - vagy éppen a színe, formája nem tetszik annak, ami a gyári csomagban volt. A BerryBolt választékában a legtöbb típushoz bőrtokok széles választékából csemegézhetsz, de ha nem akarod tokbba rakni a telefonod, érdemes szétnézni a különböző színű szilikontokok vagy kemény műanyag tokok közt, hátha találsz köztük a kedvedre valót.

A BerryBoltban a fentiek mellett számos más tartozékot, így töltőket, headseteket és egyéb apróságokat találsz - minden termék eredeti, gyári kiegészítő, dobozos csomagolásban, megbízható forrásból származik, ráadásul a BerryBoltot olyan csapat csinálja, aki maga is BlackBerrykkel dolgozik, éli mindennapjait, szóval bármilyen kérdésben tudunk segíteni, ami tartozékokkal kapcsolatos!

(x)

süti beállítások módosítása