Nem tudom, ki hogy élte meg a nagy októberi BlackBerry szolgáltatásleállást, de a RIM és a brand imázsának minden bizonnyal kevéssé használt a több napig tartó kimaradás. A cég a hiba elhárítását követően nem sokkal közölte, hogy ajándék alkalmazásokkal lepi meg azokat, akik kitartottak, illetve kitartanak mellette, rövidesen meg is jelent egy elég jó címekből álló lista, a kárpótlásul ingyenesen felajánlott programok pedig fokozatosan kerültek be az App World erre a célra létrehozott "Thank You" szekciójába.

thankyou.jpg

Ez a szekció fog eltűnni hamarosan - egész pontosan szombat éjfélkor - az App Worldből, a RIM ugyanis 2011. december 31-ig biztosítja a kárpótlási lehetőséget az előfizetőknek, onnantól az aki lemaradt, az kimaradt elv érvényesül, vagyis aki addig nem töltött le egy kárpótlás-programot sem, annak később már nem lesz erre lehetősége.

Úgyhogy arra biztatjuk azokat, akik eddig nem keresték fel a megfelelő szekciót, hogy még most tegyék meg, hátha találnak a kedvükre való alkalmazást: van a listán játék, internetes rádiólejátszó, képszerkesztő program, e-mail és SMS-feolvasó app stb.

Egyébként most, hogy lejár az akció, érdemes előszedni újra a kérdést: ti megbocsátottatok a RIM-nek az októberi félrelépéséért?

Címkék: ajándék world app
süti beállítások módosítása