Tegnap megírtuk, hogy január elejétől változott sok BlackBerry ára a T-Mobile-nál, most a Mobilaréna összeállításának jóvoltából a Telenor új árlistáján található változásokról, pontosabban azok BlackBerryket érintő vonzatáról ejtünk néhány szót.

Bár az internetes magazin nem írja, mennyit változtak az árak, mindenesetre jó ha tudjátok, hogy aki most akar BlackBerry 9300-at vásárolni a kék propelleres szolgáltatónál, az olcsóban teheti meg, mint az előző héten, a mobil két év és egy év hűséggel rendre 54 990 és 64 990 forint, kártyás ajánlatban pedig 69 990 forintot kell leszurkolni érte. Valószínűleg ez a modell lassan kifut, és átadja a helyét a Curve 9360-nak, a T-Mobile árlistájából már el is tűnt, bár ez még nem jelenti azt, hogy soha nem is lesz.

Az árváltozások áremelkedést is hoztak, így drágább lett a 9780, melyért két év hűséggel 84 990 forintot, egy évvel pedig egy tízessel többet kell otthagyni a kasszáknál. 

Mindeközben szépen eltűnt a Torch (az eredeti, 9800-as típus) az árlistáról - talán azért, hogy átadja a helyét a 9810-nek, ki tudja?

Via Mobilarena.

süti beállítások módosítása