Emlékeztek a Milan kódnevű BlackBerry csúszkára? Tavaly december elején, majdnem pontosan egy hónapja jelent meg egy fájóan szögletes, eléggé érdekes arányokkal megáldott QWERTY-érintőkijelzős hibridről egy kép az interneten a CrackBerry jóvoltából. Ez lett volna a Milan, azért csak lett volna, mert az N4BB állítja, hogy még azelőtt törölték a projektet, hogy akár csak egy prototípus készült volna belőle.

milan_storno.jpg

A Milanról a külsejét ábrázoló látványterven kívül túl sokat nem lehetett tudni, valószínűleg a teljesen lehetetlen kialakítás okozhatta a telefon vesztét, tegyük hozzá gyorsan, még éppen időben. Az egy dolog, hogy a készüléken nincsenek híváskezelő gombok, ezt még valahogy túlélnénk, a feltűnő aránytalanságok miatt azonban (állítólag 4,2 hüvelykes érintőkijelzővel látták volna el a telefont, ehhez parányi hardveres billentyűzet társult volna) alighanem úgy döntöttek, kukába vágják az egészet még a tervezőasztalon.

Mondjuk ha minket kérdez valaki, szerintünk jó döntés volt, láttuk élőben a Dell Venue prót, ami nagyon hasonló arányokkal rendelkezik - nem kívánjuk senkinek, hogy ilyen telefont kelljen használnia.

Via N4BB.

Címkék: blackberry milan
süti beállítások módosítása