Ma megérkezett a Vodafone sajtóközleménye az új BlackBerry-konstrukciókról, ami az egyik legfőbb jele annak, hogy a szolgáltatónál ezúttal komolyan gondolják a márka szekerének megtolását. 

Előbb-utóbb várhatóan más akciók és kampány is várható, mindenesetre bármi is lesz, tőlünk elsőként fogtok tudni minden részletet - ne feledjétek, hónapokkal ezelőtt mi írtuk meg azt is, hogy változik majd a BIS-konstrukció a Vodánál. Örülünk neki, hogy igazunk lett.

A sajtóközlemény teljes szövegéért kattints tovább!

 

Még vonzóbbak lettek a Blackberry-k a Vodafone-nál

 

A Vodafone megújítja meglévő BlackBerry Mobil Email szolgáltatását, valamint új opciókat vezet be a leendő BlackBerry-ügyfelek számára.

A BlackBerry készülékek mindig is többet jelentettek egy „szimpla” telefonnál. Megbízhatóságukon, egyedi dizájnjukon túl használatuk egy külön világba repíti a tulajdonost. A BlackBerry-k teljes, fizikai gombokkal rendelkező, úgynevezett QWERTY-billentyűzete gyorsabb, pontosabb és kényelmesebb gépelést tesz lehetővé – üzenetíráskor és a közösségi oldalak használatakor is –, mint a hagyományos mobilok hagyományos, vagy a modern érintőképernyős telefonok virtuális billentyűzete. Emellett a BlackBerry BIS szolgáltatás speciális adattömörítési eljárásának köszönhetően (mely levelezéskor, üzenetek küldésekor és böngészésnél tömöríti az adatot), egy átlagos okostelefonhoz képest egy BlackBerry sokkal kevesebb adatforgalmat generál – egy hónapban 1-2 GB helyett csupán 50-100 MB-ot. A BlackBerry BIS egyszerre 10 e-mail cím kezelésére képes, éjjel-nappal figyelve az új leveleket, egyes e-mail szolgáltatóknál a naptárbejegyzéseket és a kontaktokat is folyamatosan szinkronizálva.  Ez pedig nemcsak üzletembereknek lehet hasznos, hanem bárkinek, aki szereti a rendszerezettséget maga körül. A BlackBerry App Worldből pedig rengeteg hasznos, vagy épp szórakoztató alkalmazás tölthető le a készülékre, többek között a kapcsolattartást jelentősen egyszerűsítő Facebook alkalmazás.

Azok az új ügyfelek, akik BlackBerry BIS (Blackberry Internet Service) szolgáltatást választanak készülékük mellé, 1990 Ft-os havidíjért 500 MB adatforgalmat kapnak, amelyet a BlackBerry biztonságos szerverein keresztül történő levelezésre és böngészésre használhatnak fel. Az 500 MB túllépése esetén sem kell azonban félni a túlforgalmazási díjtól, mivel ilyenkor a szolgáltató csupán az internetkapcsolatot lassítja, további díjat nem számláz.

A Matrix 4, 5, 6, 7 tarifacsomagok mellé 0 Ft-ért, a kisebb Matrix csomagok és számos, internetet tartalmazó tarifacsomag vagy opció mellé pedig 990 Ft-os kiegészítő havidíjért aktiválható a BlackBerry BIS kiegészítő opció, amely lehetővé teszi az adott csomagban foglalt adatmennyiség felhasználását BlackBerry-zésre is.

A már BlackBerry Mobil Email szolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetésének havidíja változatlan marad, de a felhasználható adatmennyiség tízszeresére, azaz 50 –ről 500 MB-ra nő, és nemcsak BlackBerry-n történő levelezésre, hanem normál mobilinternetezésre is használható, akár kiegészítő adatcsomag megvásárlása nélkül is. Ezzel párhuzamosan pedig a túlforgalmazás díj is megszűnik, az adatmennyiség túllépése esetén a szolgáltató csak a kapcsolatot lassítja.

A Vodafone BlackBerry portfoliójának megújításával a diákok számára is elérhető közelségbe kerültek a kanadai gyártó email-ezésre, üzenetküldésre optimalizált készülékei. Az egyetemisták számára kínált Évfolyam Felfedező, Évfolyam Tudatos és Évfolyam Maximalista tarifákhoz például mindössze 990 Ft-ért aktiválható a BlackBerry BIS kiegészítő szolgáltatás.

Az új és megújult szolgáltatásokkal párhuzamosan az ügyfelek számára kedvező változások álltak be a Vodafone Blackberry készülékkínálatában is. A BlackBerry 8520-as készülék Matrix 4 tarifával már 4990 Ft-ért, míg a Blackberry 9300 Matrix 4 tarifával 14990Ft-ért elvihető, mely árakra további 2000 Ft kedvezmény jár online vásárlás esetén. A BlackBerry egyik csúcskészüléke, az érintőkijelzővel is rendelkező BlackBerry 9800 Torch pedig Matrix 5 tarifával már 21 190 Ft-os kezdőrészlettel megszerezhető. 

 

süti beállítások módosítása