A PlayBook kitűnő tablet, de ha valaki szöveget akar bevinni vele, ettől függetlenül meg fog vele szenvedni - saját tapasztalatból mondom, hogy elképesztő hibaarányt lehet produkálni a tablet virtuális billentyűzetén. Persze biztos meg lehet szokni, de mi köszönjük, maradnánk inkább a hardvergomboknál.

Még szerencse, hogy rövidesen megérkezik az első, hivatalos billentyűzet-kiegészítő a PlayBookhoz, már ha lehet hinni a kiszivárgott híreknek: a tablethez készült mini klaviatúra lényegében egy egyszerű Bluetooth-alapú beviteli eszköz, ami mellesleg egy érintőpanelt is tartalmaz, valamint egy bőrtokba is be lehet illeszteni (ez utóbbi jár a csomagban).

A billentyűzet összességében 176 grammal növeli meg a tablet tömegét, és mintegy másfél centivel a vastagságát, ezen kívül annyit lehet még tudni róla, hogy egy feltöltéssel 30 napig üzemelhet.

A holmi Európában 99 euróba fog kerülni, és már rajta van a hazai árlistákon is - a hazai ár várhatóan tükrözni fogja az eurós beszerzési árat. Megjelenés - állítólag - március 23-án.

Via N4BB.

süti beállítások módosítása